Onder constructie

Marlous Brok

 

Mijn naam is Marlous Brok. In 2019 ben ik begonnen met het geven van yogalessen in Markelo.  Begin 2020 heb ik ook de yogastudio in de Laarschool in Goor overgenomen. De meeste yogalessen van Yoga hier worden door mij verzorgd. 

Yoga is voor mij heerlijk, ontspannend, krachtig en soms pittig. Ik beoefen al bijna 20 jaar yoga en wil mijn enthousiasme graag delen. Behalve rust en ontspanning zorgt het dagelijks beoefenen van yoga er ook zeker voor dat ik lekker in mijn vel zit. Voor mij is yoga een fijne manier om lichaam en geest te verbinden. Dit alles wel met een flinke dosis nuchterheid. 

Ik woon in Markelo met mijn man en onze kinderen van 6 en 8 jaar. 

 

 

 

  • 2021 Rugklachten en yoga als effectieve methode (Healthy Yoga)

  • 2021 Yin yogadocent 2, inclusief bijscholing: verdieping in Anatomie & Bewegen in Yin (Sanayou yogadocentenopleiding) *

  • 2020 Yin yogadocent 1, inclusief bijscholing: verdieping in Anatomie & Bewegen in Yin (Sanayou, Manja Weijers) *

  • 2020 Yin Yoga verdieping in anatomie (Manja Weijers Fysiotherapie)

  • 2020 The art of sequencing (EkhartYoga academy)

  • 2019 Yogadocent level 2, inclusief bijscholing: verdieping in Anatomie & Bewegen in Yang deel 2 (Sanayou, Manja Weijers) *

  • 2019 Online Critical Alignment Yoga Programma  (Yoga Ommen)

  • 2019 Yogadocent level 1, inclusief bijscholing: verdieping in Anatomie & Bewegen in Yang deel 1 (Sanayou, Manja Weijers) *

* Flow, Aligment en Yin Yoga (RYT 200 erkend door de Yoga Alliance)

 

 

Petra Wiersma

 

Ik ben sport-, Yoga-, Critical Alignement-, ZhinengQigong- en Pilatesdocent en geef Yogatherapie en stabiliteitstraining. Tevens ben ik in opleiding tot Leefstijl- en Vitaliteitscoach en hoop mijn diploma in december 2020 te halen. 
In mijn woonplaats heb ik mijn Vitali-tijd praktijk, waar ik mensen coach en begeleid in gezondheidsvraagstukken. Bewegen, gezondheid en goed in je vel zitten is een belangrijke motivator voor me.

Ik ben moeder van 2 kinderen en woon sinds 3 jaar samen in Overijssel. 

Ik geef een vaste les Rug yoga op de maandagavonden.

 

 

 

Debby Botterblom 

 

Ik ben Debby, sommigen kennen mij al. Voor Marlous heb ik een aantal jaren yoga gegeven in de Laarschool. 

Op dit moment geef ik geen vaste yogales maar je kunt mij tegen komen als ik een keer inval.

Voor degene die mij  of niet kent even wat meer over mij. Ik ben begonnen met een Hatha docenten opleiding, daarna heb ik een Yin opleiding gevolgd en verder verschillende cursussen gevolgd zoals Vinyassa en Yoga Nidra.