Onder constructie

Info volgt.

Yoga

 

De yogalessen zijn nuchter en praktisch. Je wordt er sterker en soepeler van, krijgt meer rust, meer energie, en je lichaamsbewustzijn neemt toe. Aandacht en ontspanning staan voorop in de yogalessen. Door vanuit zachtheid soms best hard te werken leer je de rust, kracht en stilte in jezelf te vinden. Ik kijk altijd naar wat jouw mogelijkheden zijn. Want yoga is voor iedereen.

 

In de yogalessen is er altijd aandacht voor de Critical Alignment basisprincipes, die uitgaan van de juiste uitlijning van de wervelkolom. Bewegen vanuit ontspanning. Fijn voor je rug!

 

Hatha yoga

Intensiteit: mild/gemiddeld

 

Deze les is geschikt voor iedereen. Het is een zachte, verdiepende  en versterkende hatha yogales waarbij de houdingen elkaar rustig opvolgen. De inspannende houdingen worden afgewisseld door wat meer ontspannende houdingen. 

De yogahoudingen (asana’s), de adem- en ontspanningsoefeningen werken in yoga samen om bewust en diep te ontspannen.

 

Flow yoga

Intensiteit: gemiddeld/dynamisch

 

Bij Flow Yoga (rustige vorm van yoga waarbij de oefeningen vloeiend in elkaar over gaan) is de basis een soort Power Yoga ‘light’ maar de lessoort is niet zo strikt alleen dat. Er worden elementen uit andere soorten yoga in de flow geïntegreerd. Het is ideaal als je wel van een iets dynamischere les houdt en hatha yoga te rustig vindt. Het is een heerlijke les met flow waarvan je zowel krachtiger en energieker wordt als wel leert los te laten en te ontspannen. Ook in deze les wordt altijd afgesloten met een heerlijke eindontspanning.  

gallery/b36c3aeb7d6254f3974aedf1301ae807--yoga