Waar moet je aan denken, wat neem je mee?

Probeer ca 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn, zodat je de tijd hebt je rustig te installeren op je mat. Schoenen en jassen kunnen buiten de yogaruimte geplaatst worden. Eventuele kostbaarheden kun je ook in de ruimte mee nemen. 

 

Trek prettig zittende kleding aan, bijvoorbeeld een joggingbroek of legging en een hemd of T-shirt. Als je wilt, kan je nog iets warms meenemen zoals een trui of warme sokken voor tijdens de eindontspanning, zodat je het tijdens de ontspanning niet koud krijgt. Er zijn in de studio in Goor ook dekens aanwezig. In Markelo is het handig als je zelf een (fleece)dekentje mee neemt. 

 

Houd er rekening mee, dat je tijdens de les je sokken beter uit kunt laten voor meer grip op de yogamat.


Materiaal zoals, yogamatten, straps en blokken zijn aanwezig. Je mag natuurlijk altijd je eigen mat meenemen als je dat prettiger vindt. Als je besluit door te gaan met yoga dan raad ik een eigen mat zeker aan.


Zet je telefoon uit, op stil of op de vliegtuigstand.


Als je een blessure hebt, dan hoor ik dit graag.

 

Tarieven 

1-1-2020

Bij Yoga hier wordt in principe gewerkt met lesblokken. Dit is tevens het meest voordelige abonnement. Mocht je regelmatig verhinderd zijn, bijvoorbeeld vanwege  een wisselend werkrooster, dan is een 5-lessenkaart mogelijk een betere optie.   

 

Betaling per lesblok

Een lesblok loopt in de regel van schoolvakantie tot schoolvakantie. Het tarief van elk lesblok is het totaal aantal lessen maal 9,- euro. Je hebt dan een gereserveerde plek in een vaste les. Mocht je een keer niet kunnen dan mag je indien er plek is de les inhalen in een andere les gedurende hetzelfde lesblok. Betaling dient vooraf te geschieden.

 

Strippenkaart, 5 lessen

55,- euro, aanmelding voor de lessen is op basis van voldoende plek. Je hebt geen gereserveerde plek.

 

Losse les 

12,- euro 

 

Locaties

Goor: oude Laarschool, ingang aan de linkerzijde van het gebouw. De yogastudio zit in het eerste lokaal aan de rechterkant. (Heijermansstraat 36) 

 Markelo: het Beaufort, ingang aan de rechterzijde van het gebouw. Ga bij binnenkomst meteen rechts de trap op. De yogalessen zijn helemaal boven in de Beaufortzaal. (Beaufortplein 1)

Inschrijfformulier en algemene voorwaarden

Je ontvangt tijdens de eerste les een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden. 

 

 

 

 

 

gallery/kast
gallery/346bd8e7f7018cdaa23505532e5bebbb
gallery/ingang
gallery/gang
gallery/beaufort