Praktisch

Waar moet je aan denken, wat neem je mee?

Probeer ca 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn, zodat je de tijd hebt je rustig te installeren op je mat. Schoenen en jassen kunnen buiten de yogaruimte geplaatst worden. Eventuele kostbaarheden kun je ook in de ruimte mee nemen. 


Momenteel geldt:
• Neem bij voorkeur een eigen yogamat mee. Een grote badhanddoek voldoet ook. 
• Neem een eigen deken mee voor de eindontspanning en een handdoek om over materialen van de studio te leggen. 
• Neem vooral eigen yogamaterialen mee als je die hebt. 

• Heb je verkoudheidsklachten? Of heb jij óf iemand in jouw huishouden koorts? Kom dan niet naar de les.

 

Trek prettig zittende kleding aan, bijvoorbeeld een joggingbroek of legging en een hemd of T-shirt. Neem iets warms mee zoals een trui of warme sokken voor tijdens de eindontspanning, zodat je het tijdens de ontspanning niet koud krijgt. Er wordt momenteel extra geventileerd en het kan daarom frisser aanvoelen. Het advies is om verschillende lagen kleding aan te trekken. 

 

Houd er rekening mee, dat je tijdens de les je sokken beter uit kunt laten voor meer grip op de yogamat.

 

Zet je telefoon uit, op stil of op de vliegtuigstand.


Als je een blessure hebt, meld dit aan de docent.

 

 

 

 

Ventilatie en hygiene

Goor, Laarschool

Goed om te weten. De yogaruimte wordt continue voorzien van buitenlucht. Er zijn tijdens de lessen co2 metingen gedaan om zeker te weten dat dit voldoende is. Daarnaast wordt er ook minimaal 1x per les stootventilatie toegepast door de binnendeur ook even open te zetten. Door de c02 metingen weten we op welke momenten dit zinnig is. Voor en na de les wordt er volledig gelucht. 

Naast de uitgebreide ventilatie is de zaal voorzien van een luchtreiniger met o.a. een HEPA filter. Een HEPA filter reduceert de concentratie van aerosolen in een ruimte. 

Markelo, het Beaufort

De Beaufortzaal is kwa luchtkwaliteit geschikt voor veel grotere groepen dan dat er tijdens een yogales aanwezig zijn. Er wordt voortdurend buitenlucht vanachter de verwarmingen aangevoerd. Dit systeem is uitgerust met sensoren. 

Hygiene

De docent maakt voor en na elke les alle contactoppervlakken schoon. Er wordt ook extra schoongemaakt. 

 

Tarieven 

1-1-2020

Bij Yoga hier wordt in principe gewerkt met lesblokken. Dit is tevens het meest voordelige abonnement. Mocht je regelmatig verhinderd zijn, bijvoorbeeld vanwege  een wisselend werkrooster, dan is een 5-lessenkaart mogelijk een betere optie.   

 

Doorlopend abonnement betaling per lesblok

Een lesblok loopt in de regel van schoolvakantie tot schoolvakantie. Het tarief van elk lesblok is het totaal aantal lessen maal 9,- euro. Je hebt dan een gereserveerde plek in een vaste les. Mocht je een keer niet kunnen dan mag je indien er plek is de les inhalen in een andere yogales gedurende hetzelfde lesblok. Je kunt een les tot 3 uur van te voren afmelden en een inhaalles inplannen in momoyoga. Voorafgaand aan elk lesblok ontvang je een betalingsmail. 

 

Strippenkaart, 5 yogalessen

55,- euro, aanmelding voor de lessen is op basis van voldoende plek. Je hebt geen gereserveerde plek. Via momoyoga kun je eenvoudig je strippenkaart aanschaffen en lessen reserveren. 

 

Losse les 

12,- euro, deze zijn te boeken via momoyoga. 

 

 

Locaties

Goor: oude Laarschool, ingang aan de linkerzijde van het gebouw. De yogastudio zit in het eerste lokaal aan de rechterkant. (Heijermansstraat 36) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Markelo: het Beaufort, ingang aan de rechterzijde van het gebouw. Ga bij binnenkomst meteen rechts de trap op. De yogalessen zijn helemaal boven in de Beaufortzaal. (Beaufortplein 1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Online je lessen plannen in momoyoga

Yoga hier maakt gebruik van het online boekings en betaalsysteem momoyoga.

In momoyoga kun je eenvoudig zelf je les afmelden als je een keer niet kan of je aanmelden voor een losse les. 

 

Reguliere rooster

Maandag 20.15-21.15 uur, Rug yoga met Petra (mild), Goor wachtlijst

Dinsdag 19.00-20.00 uur, Flow yoga met Marlous (dynamischer), Markelo plek

Dinsdag 20.15-21.15 uur, Hatha yoga met Marlous (mild), Markelo plek

Woensdag 9.00-10.00 uur, Hatha yoga met Marlous, mild, Goor wachtlijst

Woensdag 19.30-20.30 uur, Hatha yoga met Marlous (gemiddeld), Goor wachtlijst

Donderdag 19.30-20.30 uur, Hatha yoga met Marlous (gemiddeld), Goor plek

Vrijdag 9.00-10.00 uur, Flow yoga met Marlous (dynamischer), Goor plek

 

Je kunt je ook op de wachtlijst zetten voor een les. Bij een afmelding ontvang je dan automatisch een email. Dit kun je zelf regelen in momoyoga door op de wachtlijst button te klikken. Mocht je graag een vaste plek in een les met een wachtlijst willen dan kun je dit doen door een email aan info@yogahier.nl te sturen. 

 

Algemene voorwaarden

Bij deelname aan de lessen ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Je ontvangt de voorwaarden na een vrijblijvende proefles per email. Of bekijk deze in momoyoga en schrijf je hier in via momoyoga. 

 

 

 

 

 

gallery/kast
gallery/ingang
gallery/gang
gallery/beaufort
gallery/346bd8e7f7018cdaa23505532e5bebbb