Doorlopend abonnement

Wil je (gemiddeld) elke week komen dan is een abonnement de voordeligste optie. Je kiest een vaste les waar je gegarandeerd een plekje hebt. Maar je mag zo vaak als je wilt switchen naar een andere les. Mocht je een keer ziek zijn of ga je op vakantie dan kom je een andere week een keer extra. In de schoolvakanties zijn er geen lessen en betaal je ook niet.

Aanvragen van een abonnement kan door een email aan info@yogahier.nl te sturen.

Prijzen

Betaling voorafgaand aan ieder lesblok, 5x per jaar. Na aanmelding ontvang je  een email met de betalingsgegevens. Vervolgens ontvang je voor elk lesblok automatisch een email met een betalingsverzoek. 

Winter '24:             €65,40  (8 jan – 16 feb)
Voorjaar '24:         €98,10  (26 feb – 26 apr)
Zomer '24:             €109,-  (13 mei – 19 jul)
Nazomer '24:        €87,20,-  (2 sep – 25 okt)
Herfst '24:              €76,30  (4 nov – 20 dec)


Abonnementhouders kunnen via momoyoga losse lessen bijboeken tegen gereduceerd tarief .
€ 9,50

Goed om te weten

Met een abonnement heb je een gereserveerde plek in een vaste les. Je staat dan ingeschreven in momoyoga voor je vaste les.

Als je de les minimaal 3 uur van tevoren annuleert in momoyoga dan kun je op basis van beschikbaarheid er een andere les voor inboeken. Inhalen van lessen kan binnen hetzelfde lesblok. Het is niet mogelijk om lestegoed mee te nemen naar een andere periode.  Een lesblok loopt van schoolvakantie tot schoolvakantie. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. 

Mocht het een keer voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden een les geannuleerd wordt dan wordt die les in mindering gebracht op de volgende betaling. 

Opzeggen van het abonnement kan voor aanvang van het komende lesblok.   Er vindt geen restitutie van reeds betaald lesgeld plaats als je in een lopend lesblok opzegt. 


Vraag een abonnement aan