EXTERNE DOCENT

Cirkel thema avonden

Intensiteit: ontspannend

Docent: Maaike

Deze bijeenkomsten hebben een toegankelijk karakter en staan in het teken van verbinding, inzichten en ontspanning. Het is toegankelijk voor iedereen die een ja voelt. Bij deze bijeenkomsten zitten we op kussens op de grond en liggen we op de matten met een dekentje. Indien nodig kan er een Yogastoel bij gepakt worden om op te zitten. Er wordt i.v.m. de zintuigelijke beleving geregeld gebruik gemaakt van wierrook, etherische olie, Salie en of Palo Santo hout.

De kracht van cirkels is de gelijkwaardigheid en de gelijkgestemdheid.  Het is enorm inzicht gevend om de verbinding te voelen tijdens de thema avonden.
Het doel is dus verbinden met gelijkgestemden tijdens een fijne, mooie, heerlijke, relaxte, ontspannen avond. Maaike neemt jullie aan de hand en je zal middels geleide meditaties / visualisaties en prachtige muziek hele fijne innerlijke reizen gaan maken. Iedere avond staat in het teken van een ander thema. Bijvoorbeeld, zelfliefde, jouw innerlijkkind, Sound healing of werken met je intuïtie, etc. Ook Cacao ceremonies zullen op het programma komen.
Het zijn thema’s die bedoeld zijn voor de vrouw die tijd wil creëren voor zichzelf, oftewel ME-TIME! Want hebben we daar niet enorm behoefte aan? Voor wie op zoek is naar zingeving en zelfontwikkeling. Voor wie graag wil thuiskomen in zichzelf. Naast dat het inzicht gevende mooie, een beetje magische, ontspannen en ook gezellige avonden zullen zijn, ga je aan het einde van de avond naar huis met vele inzichten en een kleine tastbare herinnering aan de zoektocht naar jezelf.  Het zullen inspirerende avonden zijn waarin we herkenning zullen vinden in elkaar en waar iedere vrouw mag zijn wie ze is. Je mag je gedragen voelen deze avond. Meer info over onder andere de circel avonden kun je vinden op praktijkmeavia.nl


Deze avonden worden niet door ‘Yoga hier’ aangeboden maar door een zelfstandige docent. Er gelden de voorwaarden van deze docent. Voor meer informatie over deze les kun je contact opnemen met Maaike Wilhelm.