WELKE YOGA PAST BIJ MIJ?

Yogavormen

Welke yogavorm je past is soms even uitproberen. 

Heb je behoefte aan een rustige les en wil je vooral aan flexibiliteit dan is Yin yoga heel geschikt. Hatha yoga is een hele complete yogavorm waarbij alles aan bod komt. 

Is je rug je zwakke plek of wil je werken aan een goede lichaamshouding dan is de down to earth Alignment/Rug yoga misschien wel jouw les. 

Geschikt voor iedereen en heel toegankelijk zijn zowel de Stoel yoga als de Hatha yoga 60+.

Alle yogalessen zijn nuchter en praktisch. Je wordt er sterker en soepeler van, krijgt meer rust, meer energie, en je lichaamsbewustzijn neemt toe. Aandacht en ontspanning staan voorop in de yogalessen. Door vanuit zachtheid soms best hard te werken leer je de rust, kracht en stilte in jezelf te vinden. Je hoeft absoluut niet lenig of heel sterk te zijn. Yoga is voor iedereen, ongeacht je leeftijd of postuur.

Geen enkele les is hetzelfde. Soms heeft de les een thema of krijgen bepaalde lichaamsdelen extra aandacht. In de yogalessen is er altijd aandacht voor de  Alignment basisprincipes, die uitgaan van de juiste uitlijning van de wervelkolom. Bewegen vanuit ontspanning. Fijn voor je rug!